جهد بتن ترشیز(کاشمر-بردسکن-خلیل اباد)

ارایه خدمات(بتن آماده-بلوکه-پمپ بتن و...-جهت اخرین تغییرات قیمت ها با ما در این وبگاه سپری کنید

جهد بتن ترشیز(کاشمر-بردسکن-خلیل اباد)

ارایه خدمات(بتن آماده-بلوکه-پمپ بتن و...-جهت اخرین تغییرات قیمت ها با ما در این وبگاه سپری کنید

عرض سلام ادب احترام
بر آن شدیم جهت رفاه حال هم شهری های عزیز(کاشمر-بردسکن-خلیل اباد-کندر و...)با ایجاد وبگاهی اخرین تغییرات قیمت ها
و تازه ترین اطلاعات مهندسی عمرانی دنیا را در اختیار شما بگذاریم
با ما همراه باشید...
کانال تلگرام ما:
@beton-torshiz

بایگانی

۱۷ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

۱۳
ارديبهشت

  پاورپویت ۲۵ اسلایدی در خدمت شما هستیم که در مورد محافظت و عمل آوری بتن به رائه مطالبی میپردازد .


علیرغم اینکه مدت نسبتا، زیادی از پیرایش بتن نمی گذرد ( حدود ۱۲۵ سال ) شناخت علل فساد در پروسه ی تحقیقات میدانی و جلوگیری از بروز آن ‏‏، مقاومت زیاد ، استحکام و شکل پذیری بتن استفاده از این ماده را با استقبال روز افزونی مواجه ساخته است . با توجه به گستردگی استفاده از بتن نتایج بهره وری از آن همواره رضایت بخش نبوده و در پاره ای از موارد مسائل و مشکلاتی بوجود آورده است . در سازه های بتنی این پرسش مطرح است که آیا بتن با ترکیبات اولیه ی خویش به تنهایی توانسته است در شرایط زمانی و مکانی مختلف عملکرد بهینه ای داشته باشد ؟ متأسفانه بررسی ها و تحقیقات انجام شده در این زمینه ، پاسخ منفی را بدست می دهد . شناخت علل فساد بتن در پروسه ی تحقیقات میدانی و جلوگیری از بروز آن در قالب طرح مدیریت حفاظت بتن ، جمع بندی و ارائه گردیده است . لذا لازم است که قبل از ورود به بحث اصلی به تبیین اصطلاحات ویژه ای بپردازیم که به کرات از آن استفاده خواهد شد…


منبع:مهندسی عمران ایران


حجم: ۵٫۳ مگابایت

دانلود

  • کمیل صادقی
۱۳
ارديبهشت



 بتن از اختلاط کامل مصالح بى اثر موسوم به "دانه هاى سنگى" و سیمان وآب به دست مى آید. این مخلوط که "بتن تازه" نامیده مى شود، اگر در شرایط مناسب قرار گیرد، پس از چند ساعت، در اثر واکنش خمیر سیمان شروع به گرفتن و سفت شدن نموده و تبدیل به جسم مقاومى مى شود. دانه هاى سنگى به این لحاظ "مصالح بى اثر" نامیده مى شوند که در واکنش هاى مربوط به گرفتن و سفت شدن وارد نمى شوند، وگرنه از نقطه نظر مشخصات مکانیکى بتن، مصالح سنگى داراى اهمیت درجه اول بوده و در واقع، استخوان بندى آن را تشکیل مى دهد و سیمان فقط نقش چسباندن دانه هاى سنگى و پرکردن فضاى خالى بین آنها را به عهده دارد.بنابراین، سیمان نیز در مقاومت بتن موثربوده و مشخصات مکانیکى وچسبندگى آن با دانه هاى سنگى از عوامل مقاومت بتن به شمار مى آید

  • کمیل صادقی
۰۷
ارديبهشت

سقف تیر و دالبرای صرفه جویی در مصرف بتن و فولاد و سبک کردن وزن سقف با حفظ مقاومت، قسمتی از مقطع سقف که در منطقه کششی قرار می گیرد حذف و فقط آن مقدار از سطح مقطع بتن که برای جا گذاری آرماتورهای کششی و عرضی لازم است. باقی می ماند.
   

  این کار به ویژه برای کاهش وزن مرده سقف و ساختمان دارای اهمیت خاصی است. فاصله محل های باقیمانده طوری طراحی می شود که مناطقی فشاری و کششی مقطع بتنی سقف به طور یکپارچه عمل کند و سقف حالته اولیه خود را از دست ندهد. این روش منجر به طرح دال های مجوف، دال با پشت بند (تیر و دال) لانه زنبوری و مانند آنها گردیده است. مصرف بتن در این نوع سقف ها به حدود 1/3 مقدار اولیه و وزن سقف نیز تقریبا به همین میزان کاهش می یابد. از طرف دیگر به علت سبکتر شدن وزن سقف ها در مصرف میلگرد و هزینه های اجرای بقیه ی قسمت های باربر ساختمان صرفه جویی قابل ملاحظه ای می شود.
   

  • کمیل صادقی
۰۷
ارديبهشت

سقف دال بتنیدال بتنی (به فرانسوی (Dalle)) یک عضو سازه‌ای در ساختمان‌های امروزی است. دال‌های افقی بتنی مسلح، معمولا دارای ضخامتی بین ۱۰ تا ۵۰ سانتی‌متر بوده و عمدتا در سقف طبقات به کار برده می‌شوند. از دال‌های نازک‌تر نیز به عنوان سنگ‌فرش استفاده می‌گردد.
  در بسیاری از ساختمان‌های مسکونی و صنعتی، هنگام ساختن طبقهٔ هم‌کف، از پی و یا خاک زیر ساختمان، به عنوان تکیه‌گاه برای دال‌های بتنی ضخیم استفاده می‌شود. در ساختمان‌های بلندمرتبه و آسمان‌خراش‌ها نیز با قرار دادن دال‌های بتنی پیش‌ساخته کم‌ضخامت در بین قاب‌های فولادی، سقف هر یک از طبقات را درست می‌کنند.
  در نقشه‌های فنی، برای نشان دادن دال‌های بتنی مسلح، به اختصار از «r.c.slab» یا «.r.c» استفاده می‌شود.

  • کمیل صادقی
۰۷
ارديبهشت

سقف کامپوزیت عرشه فولادی (Metal Deck)یکی از بخش های ساختمان که تاثیر فوق العاده ای در سرعت ساخت دارد،سقف می باشد. اگر دراجرای سقف از روش های نوین استفاده شود،پروژه در دوره زمان کوتاه و بسیار مناسبی اجرا می شود.
  سقف کامپوزیت عرشه فولادی یکی از روش های نوین هجرای سازه می باشد که امروزه طرفداران بسیار زیادی در دنیا دارد.
   
  معرفی سقف عرشه فولادی
  سقف عرشه فولادی با ورق های گالوانیزه ذوزنقه ای شکل آجدار بدون استفاده از میلگرد و حذف قالب بندی اجرا می شود.وزن این سقف نسبت به سقف های مشابه حدود30 تا 60 درصدکمتر می باشد و سرعت اجرای این سقف حدود12 برابر بیشتر از سقف های معمولی مانند دال بتنی و تیرچه بلوک می باشد.
   
  اجزای تشکیل دهنده سقف های کامپوزیت عرشه فولادی :
  1. ورق فولادی ذوزنقه ای شکل
  2. برشگیر 
  3. آرماتور
  4. بتن
   

  • کمیل صادقی
۰۷
ارديبهشت

سقف کامپوزیت
سقف های کمپوزیت سقفهایی هستند که ترکیبی از فولاد و بتن برای اینکه یکپارچگی این سقف رعایت شوندشود از برشگیر (نبشی) استفاده می شود که این نبشی با بتن درگیری ایجاد کرده و یکپارچگی درست می کند و چون تیرهای فرعی کمپوزیت به علت گیردار بودنتیرهای اصلی و با توجه به لنگر پوش (لنگر زلزله) بتن روی تیرهای اصلی نمیتواند به مقاومتش کمک کند .
میلگردهاییکه روی سقف کامپوزیت قرار دارند میلگردهایی حرارتی هستند که در جهت مخالف با تیرهایی فرعی باعث یکپارچه شدن بتن و درگیری با سقف کامپوزیت می شودوبا جوش دادن

به تیرهای فرعی مانع ترک خوردن بتن می شود.

  • کمیل صادقی
۰۷
ارديبهشت

سقف تیرچه کرمیت
  سیستم سقف کُرمیت از تیرچه های فولادی با جان باز در ترکیب با بتن استفاده می شود. در ساخت تیرچه های مذکور از یک تسمه، در بال تحتانی و نیز یک میلگرد خم شده در جان استفاده می شود. برای پرکردن فضای خالی بین تیرچه ها از قالب های ثابت مانند بلوک های سیمانی، پلی استایرن، طاق ضربی ، قالب های موقت فولادی (کامپوزیت ) و یا هر پرکننده سبک استفاده می شود. فواصل تیرچه ها بسته به نوع قالب از 73 سانتی تا 100 سانتی متر متغیراست ، روی سقف نیز با 4 الی 10 سانتی متر بتن پوشانده می شود.
  شمع بندی علاوه بر دست و پاگیر بودن هزینه زیادی را نیز بر ساختمان تحمیل می کند. در سال 1363 با استفاده از بلوک کُرمیت به جای طاق ضربی که قبلاً در این سیستم بعنوان قالب ثابت بکار می رفت عملا" سقف تیرچه وبلوک کُرمیت وارد بازارشد.
  تیرچه ها از نوع خود ایستا بوده و به همین علت هیچ نوع شمع بندی در زیر سقف مورد نیاز نمی باشدو تیرچه ها به نحوی طراحی می شوند که بتوانند وزن بتن خیس، قالب ها و عوامل اجرایی سقف را به تنهایی تحمل کنند.
  پس ازاین که بتن به 75% مقاومت مشخصه خود می رسد ، تیرچه های فولادی با بتن به صورت یک مقطع مختلط وارد عمل شده و بارهای مرده و زنده سقف را تحمل می کنند.
   

  اجزای تشکیل دهنده سقف های کرمیت :
  • تیرچه های فولادی با جان باز
  • بلوک های پرکننده با توجه به نوع سقف
  • آرماتور 
  • بتن

  • کمیل صادقی
۰۷
ارديبهشت

سقف تیرچه بلوک سفالی و سیمانی و فوم


  یکی از متداول ترین و رایج ترین سقف های موجود در کشور سقف تیرچه بلوک میباشد.در این سیستم از تیرچه ها به عنوان تیر فرعی استفاده میکنند و بلوک ها تنها نقش پر کننده بین تیرچه ها را دارند و نقش سازه ای ایفا نمیکنند.
  کاربرد تیرچه و بلوک در ساختمان :تیرچه و بلوک برای پوشش سقف ساختمان های اسکلت آجری و اسکلت فلزی واسکلت بتن آرمه استفاده می شود.
  سقف تیرچه و بلوک جزء دال های یک طرفه به حساب می آید که در این نوع سقف برای کاهش بار مرده از بلوک های توخالی بسیار سبک ( مجوف) بتنی یا سفالی یا فوم برای پر کردن سقف استفاده می شود0
  فاصله ی بین تیرچه ها در این سقف 50 سانتی متر میباشد.تیرچه ها در دو نوع بتنی و فولادی میباشد همچنین از بلوک های سفالی و یا فوم های پلی استایرن در بین تیرچه ها استفادهمیکنند.

  • کمیل صادقی
۰۶
ارديبهشت

   
  اسلامپ چیست و چگونه انجام میشود؟
 
    

اسلامپ,دانسیته(وزن حجمی),مقاومت فشاری آزمایش اسلامپ، نمونه برداری از بتن تازه، تعیین مقاومت فشاری بتن، آزمایشات مربوط به سنگدانه ها ( دانه بندی، ارزش ماسه ای، درصد شکستگی و تطویل و تورق)و..... آزمایشهای مربوط به اسلامپ « روانی بتن , حباب های موجود و دمای بتن ... عدد اسلامپ عددی است که بوسیله ی ازمایش اسلامپ بتن انجام می شود که نشانگر میزان افت بتن در هنگام ساخت بتن روی میدهد.این ازمایش توسط یک استوانه مخروطی شکل به ارتفاع 30-45 cm انجام میشه.بصورتی که زیر این استوانه معمولا صفحه ی فلزی قرار میدهند. از قسمت کوچک مخروط بتن میریزند بعدش کمی تکان می دهند تا بتن متراکم تر بشود.بعدش استوانه را ارام بر میدارند.سپس ارتفاع بتن مونده رو توسط خط کش اندازه می گیرند. میزان عدد اسلامپ با توجه به نوع بتن ریزی تعیین می شود. 
اسلامپ بتن با توضیحات و ضمائم کارگاهی: 

بتن ترکیبی از مصالح سنگی، سیمان، آب و در صورت نیاز یکسری مواد مضاف هست. 
اسلامپ آزمایشی است که با انجام دادن آن می توانیم به مقدار روان بودن بتن، ( شل بودن یا سفت بودن آن ) پی ببریم. که این عمل توانایی پیش بینی وضعیت کسب مقاومت بتن را تا حدی برای سیستم نظارت پروژه مقدور می نماید. 

فیلم نحوه ازمایش در ادامه مطلب

شرح آزمایش اسلامپ: 

  • کمیل صادقی
۰۶
ارديبهشت

مدت زمان اختلاط بتن در کارگاه های ساختمانی


مدت مخلوط کردن 

 مدت بهینه مخلوط کردن بستگی به عوامل زیر دارد : 

· نوع مخلوط کن 

· شرایط و وضعیت مخلوط‌کن(از نظر وضعیت فنی و ظاهری)

· سرعت دوران مخلوط‌کن

· مقدار یا حجم بتن 

· نوع مخلوط بتن 

· ترتیب و نحوه ریختن مصالح در داخل دیگ مخلوط کن

 

با در نظر گرفتن تعداد عوامل موثر، بهترین روش برای تعیین مدت مطلوب مخلوط‌کردن، انجام دادن آزمایش با مخلوط‌کن و بتن مورد نظر است. معمولاً مخلوط‌های خشک (اسلامپ کم) نیاز به مدت اختلاط طولانی‌تر دارند. درمواردی که بتن حاوی سنگدانه‌های شکسته است نیاز به مدت بیشتری نسبت به سنگدانه‌های طبیعی (گرد) برای مخلوط کردن دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که تعداد چرخش مخلوط‌کن با سرعت ارائه شده توسط سازنده، مهمتر از زمان مخلوط کردن است و به طور کلی بیش از 20 چرخش برای مخلوط شدن مطلوب بتن، لازم نمی‌باشد. برای انواع مخلوط‌کن تا m3 1 ظرفیت، که با سرعت صحیح کار ‌کنند، زمان مورد نیاز برای مخلوط کردن کمی بیش از 1 دقیقه است. معمولاً زمان مناسب مخلوط کردن بین 1 تا 5/1 دقیقه است. برای مخلوط‌کن‌هایی که با سرعت زیاد کار می‌کنند، زمان 30 ثانیه کفایت می‌کند. به طور کلی می‌توان از جدول 1، به عنوان راهنمای زمان مخلوط کردن استفاده نمود. زمانهای ارائه شده در جدول 1 ، پس از آنکه مصالح به غیر از آب در مخلوط‌کن قرار داده شدند، شروع می‌گردد.

جدول 1 - مدت مخلوط کردن
زمان مخلوط کردن (دقیقه) 
ظرفیت مخلوط کن (m3)

5/1 
2 یا کمتر


5/2

5/2 
0/3


0/5


 

 

 به عنوان راهنمایی می‌توان به خاطر سپرد که برای هرمتر مکعب اضافی، به مدت مخلوط کردن یک چهارم دقیقه افزوده می‌‌شود. برای بتن با مقاومت زیاد توصیه می‌شودکه مدت مخلوط کردن افزایش یابد. هر چند افزایش مدت، سبب کاهش کارایی مخلوط و گاه ظرفیت تولید بتن می‌گردد. 

  • کمیل صادقی